21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Etkinlikleri kapsamında okul kurucumuz Sayın Dr. Gülsen YÜKSEL tarafından anasınıfı ve 1.sınıflarımıza ‘ağzımızdaki diş sayısı, süt dişlerinin değişimi, diş sağlığı için gerekli olan besinler, diş çürükleri ve tedavisi, diş fırçalama teknikleri’ ile ilgili bilgi verildi. Ardından tüm anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimizin ağız içi muayeneleri yapılarak velilerimize diş tarama sonuçları ile ilgili bilgi notu gönderildi.

Doğru diş fırçalama ve ağız bakımını öğrenmeleri için, öğrencilerimizin diş kontrollerini de yaparak sağlıklı dişlere sahip olmaları adına seminer veren Sayın Dr. Gülsen YÜKSEL’ e güzel sunumu için teşekkür ederiz.

3/E sınıfı öğrencileri ikili gruplar halinde İngilizce  öneri kalıplarını kullanarak kendi kağıttan çorbalarını oluşturdular. Çorbanın içine koyacakları sebzelere İngilizce diyalog kurarak karar verdiler.

A: How about some potatoes in our soup?

B: It’s a good idea. Shall we put some onions?

A: No, it’s a bad idea.

Çarşamba, 22 Kasım 2017 09:38

4.SINIF 'TUTKAL DESEN' PROJESİ

Görsel Sanatlar Dersinde 4.Sınıflarımız ile tutkal ile oluşturduğumuz desenleri, tutkal kuruduktan sonra suluboya ile renklendirdik.

Çarşamba, 22 Kasım 2017 08:54

2B İNGİLİZCE SAAT AKTİVİTESİ

İngilizce dersinde saatleri ve günlük aktiviteleri öğrendik. Köpük tabaktan yaptığımız saatlerle günlük aktivitelerimizi arkadaşlarımıza anlattık.

Çarşamba, 22 Kasım 2017 08:52

3.SINIF 'KAPADOKYA' PROJESİ

Görsel Sanatlar dersinde 3.sınıflarımız ile üç boyutlu,kolaj karışık teknik Kapadokya projemizi tamamladık.

Çarşamba, 22 Kasım 2017 08:46

2.SINIF 'GÖÇMEN KUŞLAR' PROJESİ

Görsel Sanatlar Dersinde 2. sınıflarımız ile sonbahar bitmeden ' Göçmen Kuşlar ' projesini üç boyutlu şekilde tamamladık.

Çarşamba, 22 Kasım 2017 08:28

1.SINIF 'ZÜRAFA' PROJESİ

Görsel Sanatlar Dersinde 1. Sınıflarımız ile zürafa çizimlerini renklendirip, bulut zemin üzerine üç boyutlu olarak çalışmayı tamamladık.

Salı, 21 Kasım 2017 16:07

ANASINIFI 'KUTUP HAYVANLARI' PROJESİ

Görsel Sanatlar dersinde kraft kağıt üzerine, anasınıfları ile tamaladığımız 'Kutup Hayvanları' konulu projemiz.

Salı, 21 Kasım 2017 15:58

2/G IS MAKING CLOCK

2-G is making clock! The students who learned simple present tense in the first unit made a clock. After finishing the clock, they came to the board and they talked about their daily routines. We had lots of fun!

Salı, 21 Kasım 2017 15:52

2/H IS MAKING CLOCK

2-H is making clock! The students who learned simple present tense in the first unit made a clock. After finishing the clock, they came to the board and they talked about their daily routines. We had lots of fun!