Anasınıfı öğrencilerimiz Ekim ayı fen etkinliği kapsamında "kışa hazırlık için turşu kurma çalışması" gerçekleştirdiler. Etkinlik sayesinde, sebzeleri tanıdılar, el becerilerini geliştirdiler, turşunun oluşum aşamalarını gözlemleyerek, yaparak yaşarak öğrendiler. Neşe içinde etkinliğini tamamlayan öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu.

Kategori Ana Sınıfları

İngilizce Main Course dersinde doğum günü taçlarını yaparken çok eğlendik.

Duygularımızı oyun hamuruyla gösterdik.

Kategori Ana Sınıfları

Sonbahar mevsimi geldiyse kışa hazırlıklar başlamalı. Bizde sınıfımızda kışa hazırlık olarak neler yapılır sohbet ettikten sonra  turşumuzu kurup olmasını gözlemlemeye başladık.

Kategori Ana Sınıfları

Fen ve doğa dersinde kışa hazırlık olarak turşumuzu kurduk.Turşumuzun hazır hale gelmesini gözlemleyip,kendi ellerimizle kurduğumuz turşumuzu yemeyi sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

Kategori Ana Sınıfları

1. Sınıflarla "Happy Birthday" isimli ünitemiz kapsamında yaşlarımızın yazdığı doğum günü taçlarımızla eğlenceli bir şekilde partimizi yaparken kazanımlarımızı da tekrar etmiş olduk.

Kategori İngilizce