3/A sınıfı olarak Çankaya Belediyesi’ne ait Hayvan Barınağına gezimizi gerçekleştirdik. Mama bağışında bulunduk.

3A sınıfı yaptığı eğlenceli etkinlikler ile Paralarımız konusunu öğrendi.

Çarşamba, 27 Mart 2019 13:52

DOĞUKENT YERLEŞKESİ ORMAN HAFTASI

Orman haftası etkinlikleri kapsamında 3A ve 3 B sınıflarımız doğanın bağrına tohumlarımızı atarak okulumuzun bahçesini fidanları ile yeşillenirdi.

Yükselen Koleji 3.sınıflarımız Durali Alıç mahallesi ve Akşemsettin Mahallesi muhtarları ile söyleşi yaptı.Hayat bilgisi dersimiz yerel yönetimler konumuzu daha da pekiştirdik .

3/A SINIFI BU HAFTA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR DERSİNDE BASKETBOLDA DRİPLİNG VE ŞUT ATMA TEKNİKLERİNİ ÖĞRENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENDİKLERİ TEKNİKLERİ YARIŞMA VE OYUN ORTAMINDA UYGULAYARAK PEKİŞTİRDİ.

“Doğukent 3rd graders’s presentation about pets at skills lesson”

Bugün 3 A sınıfı olarak Şehit Hüseyin Gültekin Bilim Sanat Merkezine gezimizi düzenledik.

Gezimize resim sergisini gezerek başladık daha sonra KATI ve ORFF atölyelerinde etkinlikler yaptık.Son olarak ise Türk Dünyasında Semboller isimli söyleşiye katıldık.
Eğlenceli ve bilgilendirici bir gezi oldu.
3. Sınıflarımızla yaptığımız çini çalışmamizda; Akrilik boya ile renklendirdigimiz bristollerimizin üzerine, keçeli boyayla yaptığımız çinimizle, boyutlu çiçeklerimizi yapıştırdık ve çalışmamızı tamamladık.