Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/yukselenkoleji/ilkokul/images/etkinlikler/2017-2018/3.snf/3b/mtf

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/3.snf/3b/mtf
Perşembe, 16 Ekim 2014 19:52

4. SINIFLAR ZÜMRESİ EĞİTİM POLİTİKASI

(4 oy)

“Okursam unuturum, görürsem hatırlarım, yazarsam öğrenirim.”

Çin Atasözü

Öğrencilerimizin yaparak, yaşayarak öğrenmeleri amacına uygun olarak öğretim programlarımız hazırlanmaktadır.

Dördüncü sınıf derslerimiz, öğrencilerimizin eğitici olduğu kadar eğlenceli zaman geçirebilmeleri için tasarlanmaktadır. Öğrencilerimize, gezerek görebilecekleri, araştırıp öğrenebilecekleri, tüm birikimlerini hayatlarına uygulayacakları bir öğretim programından geçmektedirler.

Okunma 10075 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 12 Ocak 2015 15:48