Çarşamba, 02 Ocak 2019 16:00

4/A MUTFAK ETKİNLİĞİ

4/A sınıfı olarak Mutfak Etkinliğimizde yaptığımız Makarna Garnitürünün tadına doyamadık.

Çarşamba, 02 Ocak 2019 13:07

DOĞUKENT YERLEŞKESİ FUTSAL TURNUVASI

Kategori Beden Eğitimi
Perşembe, 01 Kasım 2018 14:57

DOĞUKENT KAMPÜSÜ 4.SINIF MÜZE GEZİSİ

Doğukent kampüsü 4.sınıf öğrencilerimiz Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Cumhuriyet Müzesine gezilerini yaptılar.Milli mücadele ve sonrasındaki dönemi yerinde görerek öğrendiler.

Fosil deneyi ve yüzlüğe yuvarlama etkinliği

4/A sınıfı 22 Ekim günü sınıfta iki saksıya maydanoz ekerek küçük bir sera oluşturdular. Öğrenciler tüm bakımını kendilerinin yapacağı bitkilerin büyümesini gözlemlemek için heyecanla bekliyorlar.

Din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde öğrencilerimizle günlük hayatta kullandığımız ifadeleri resimlerle hikayeleştirdik. Derste hem ifadeleri pekiştirdik hem de eğlendik.

Öğrencilere 3 boyutlu düşünme becerilerini kazandırmak ve Artırılmış Gerçeklik kavramını  öğretebilmek için Quiver 3D uygulamasını kullandık ve öğrencilerimiz yaptıkları resimleri bu uygulama sayesinde canlandırdı .

Biz bir kahvaltı etkinliği düzenleyerek Dünya'nın katmanlarınının haşlanmış yumurtaya benzediğini gözlemledik.