Perşembe, 16 Ekim 2014 20:24

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ZÜMRESİ EĞİTİM POLİTİKASI

(0 oy)

“Yalnızca dünyayı değiştirebileceğini düşünecek kadar çılgın olan insanlar dünyayı değiştirecek şeyler yapabilir.” Steve Jobs

Bilgisayar bilgisine sahip, bilgisayarda bir programın nasıl çalıştırıldığını bilen, bilgisayarların toplum üzerindeki etkisinin farkında olan kısaca bilgisayar okuryazarı olarak yetiştirilen öğrencilerimizin, "Bilgi Çağı" adı verilen bu çağda bilim ve teknolojideki değişimlere ayak uydurabilen ve bu değişimlere katkıda bulunabilen bireyler olmaları doğrultusunda bilişim teknolojileri dersi yürütülmektir.

Okulumuzda ana sınıfından 8. sınıfa kadar bütün seviyelerde bilişim teknolojileri dersi verilmektedir.. Her seviyeye uygun eğlenceli ve eğitici aktivitelerle öğrencilerimiz Windows işletim sistemini , office programlarını(Ms Word,Ms Excel ve Ms Powerpoint), veritabanı programını (Ms Access), çizim programlarını (Paint ve Drawing for children) ve internet explorer programlarını öğrenmektedirler.

Okunma 8416 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 29 Mart 2017 16:33