Branş Derslerimiz

Branş Derslerimiz (5)

Steve Jobs “Bu ülkedeki herkesin bilgisayar programlamayı öğrenmesi gerek, çünkü insana düşünmeyi öğretir.”

Algoritma, robotik kodlama, elektronik, robot tasarım, 3 boyutlu tasarım ve kodlama ile oyun tasarımı gibi beceriler önümüzdeki yılların okuma yazma gibi en temel becerileri arasında yer alacak. Bu temel beceriler kapsamında 6-10 yaş arasındaki çocuklarımızı kodlama ve robotik eğitimleri ile 21. yy becerilerine sahip, algoritmik düşünme becerilerini geliştiren, sistematik düşünmeyi ve planlamayı öğrenen, olay ve durumlar arası ilişkileri görmeyi sağlayan, yaratıcı düşünen, ortak çalışabilen, kodlama becerilerine sahip, makinelerin çalışma mantığını kolay kavramalarını sağlayan ve üreten nesiller olarak yetiştirmek temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Temel bilgisayar kullanım becerilerine sahip öğrencilerimiz, interneti doğru ve etkin kullanmakta, bunun yanı sıra “Microsoft Showcase School” olarak temel Microsoft eğitimine önem vermekte bu kapsamda Office programlarını (Ms Word, Ms Powerpoint ve Teams) öğretmekte ve bu becerileri kazanan çocuklarımıza sertifika vermekteyiz.