Pazartesi, 30 Nisan 2018 09:15

1/I ‘’MY PERFECT WEEK’’ POEM

1/I Sınıfı öğrencileri gruplar halinde My Perfect Week şiirini yazdılar. Bir hafta içerisinde yaptıklarını şiire döken öğrencilerimiz dil bilgilerini farklı bir yazı türü ile de pekiştirmişlerdir.

Kategori İngilizce

1/I sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde yiyecek ve içeceklerin nereden geldiğini işlediler. Yaptıkları projeyle konuyu görselleştiren öğrenciler sunumlarıyla arkadaşlarını bilgilendirdiler.

Kategori İngilizce

1/HIsınıfı öğrencileri İngilizce dersinin CLIL (disiplinlerarası İngilizce ) bölümünde hayvanların yaşam alanlarını öğrendiler. Gruplar halinde ''sea, farm, savannah habitats '' deniz, çiftlik ve savana yaşam alanlarına ilgili hayvanları yerleştiren öğrenciler projelerini arkadaşlarına zevkle sundular.

Perşembe, 30 Kasım 2017 15:23

1-İ KURABİYE ETKİNLİĞİ

1-İ sınıfımızla beraber eğlenerek kurabiye yaptık ve afiyetle yedik.

Çarşamba, 29 Kasım 2017 16:38

1-İ RENKLERİN YARIŞI DENEYİ

Hem eğlendik hem öğrendik..

Çarşamba, 29 Kasım 2017 15:42

1-İ ANITKABİR ZİYARETİ

Atamızı anmaya ve ziyarete 1-İ sınıfımızla gittik.

Perşembe, 02 Kasım 2017 13:36

1/I SINIFI ‘’ MY PLATE FACE’’

1/I sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde  ‘’LIVE AND LEARN’’ (yaşa ve öğren) felsefesiyle My Face ünitesini yaptıkları tabak suratlarla tekrar edip, bilgilerini pekiştirmişlerdir.

Perşembe, 02 Kasım 2017 10:15

1/I SINIFI ‘’MY MONSTER’’ PROJESİ

1/I sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde yaratıcılıklarını kullanarak kendi canavarlarını oluşturdular. Canavarlarını arkadaşlarına sunan öğrenciler yaratıcı düşünme ve İngilizce konuşma becerilerine de katkıda bulunmuş oldular.

Perşembe, 26 Ekim 2017 10:10

1-İ TAVUK ETKİNLİĞİ

1-İ sınıfımızla tavuk ve horozlarımızı ziyarete, sevmeye gittik.