Salı, 24 Nisan 2018 10:01

1/H ‘’MY PERFECT WEEK’’ POEM

1/H Sınıfı öğrencileri gruplar halinde My Perfect Week şiirini yazdılar. Bir hafta içerisinde yaptıklarını şiire döken öğrencilerimiz dil bilgilerini farklı bir yazı türü ile de pekiştirmişlerdir.

Kategori İngilizce

1/H sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde yiyecek ve içeceklerin nereden geldiğini işlediler. Yaptıkları projeyle konuyu görselleştiren öğrenciler sunumlarıyla arkadaşlarını bilgilendirdiler.

Kategori İngilizce

1/H sınıfı öğrencileri İngilizce dersinin CLIL (disiplinlerarası İngilizce ) bölümünde hayvanların yaşam alanlarını öğrendiler. Gruplar halinde ''sea, farm, savannah habitats '' deniz, çiftlik ve savana yaşam alanlarına ilgili hayvanları yerleştiren öğrenciler projelerini arkadaşlarına zevkle sundular.

Perşembe, 02 Kasım 2017 13:27

1/H SINIFI ‘’ MY PLATE FACE’’

1/H sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde  ‘’LIVE AND LEARN’’ (yaşa ve öğren) felsefesiyle My Face ünitesini yaptıkları tabak suratlarla tekrar edip, bilgilerini pekiştirmişlerdir.

Perşembe, 02 Kasım 2017 10:25

1/H SINIFI ‘’MY MONSTER’’ PROJESİ

1/H sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde yaratıcılıklarını kullanarak kendi canavarlarını oluşturdular. Canavarlarını arkadaşlarına sunan öğrenciler yaratıcı düşünme ve İngilizce konuşma becerilerine de katkıda bulunmuş oldular.

Kategori İngilizce

1/H sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde arkadaşlarına nasıl olduklarını Polly kuklasıyla sordular. ‘’How are you, today?’’ sorusunu  ve ‘’I’m happy / sad / angry / scared ‘’ duygularını kullanarak diyalog kuran öğrenciler günlük konuşma rutinimizi de gerçekleştirmiş oldular.

Perşembe, 19 Ekim 2017 11:36

1/H SINIFI "L" SESİ ETKİNLİKLERİ

1/ H sınıfı "L" sesi hissetme aşamasını çeşitli görsellerle tamamladıktan sonra "L" sesini tıraş köpüğü ile sıralara yazdılar hem eğlendiler hem de öğrendiler.

1/H sınıfı öğrencileri kendilerine verilen mini kartlarla arkadaşlarına soru sorarak ailelerini bulmaya çalıştılar. Aynı renge sahip olan aile üyesini bulan öğrenciler birlikte diğer üyeleri bulmak için heyecanla çalıştılar.