Cumartesi, 11 Mayıs 2019 16:03

PURSAKLAR YERLEŞKESİ 1/A SINIF GÜNÜ

1-A ve 1-B sınıfları Mamak Halk Kütüphanesi, Kütüphanecilik Haftası kapsamındaki gezimiz.

1/A SINIFI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR DERSİNDE VOLEYBOLDA TOPLA ISINMA VE PARMAK PAS ÇALIŞMASI YAPTI.

Geçtiğimiz hafta 1. Sınıf öğrencilerimizle birlikte  açık sınıf etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimizde sınıfımızın kapılarını açarak velilerimizin ve dışarıdan gelen misafirlerin ders işleyişi, ingilizce kazanımları ve bu kazanımları verme yöntemimizi görme fırsatları oldu. Genel olarak akış ve işleyiş çok verimli geçti çok güzel dönüşler aldık bunun yanı sıra hem eğlendik hem paylaşımda bulunduk.

1/A SINIFI BU HAFTA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR DERSİNDE TEMEL HAREKET BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK PARKUR YARIŞLARI YAPTI. ÖĞRENCİLERİMİZ PSİKOMOTOR BECERİLERİNİ GELİŞTİRİRKEN AYNI ZAMANDA YARIŞMA HEYECANI YAŞADI.

1-A sınıfı ile bu hafta konumuz olan ‘Animals’ ile ilgili habitat çalışması yaptık. Öğrencilerimiz hayvanların yaşadıkları yerleri boyayıp uygun olanları o yaşam alanlarına yerleştirdiler. Hem çok eğlendik hem de yeni şeyler öğrendik. ( mesela ; uçabilen balıklar olduğunu biliyor muydunuz? Evet biz de çok şaşırdık ) ???

1-A sınıfı ile ünitemiz kapsamında ev bölümlerini yerleştirerek kendi evimizi tasarladık.

1-A sınıfı ile ingilizce dersinde hava durumunu ve hava durumuna göre giyilen kıyafetleri gösteren poster hazırladık. Hazırladığımız posterlerin ders sırasında sunumunu gerçekleştirdik.