Geçmişimiz ile bugünümüz arasında bağlar kuran kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı Yükselen anasınıfları olarak Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevinde ziyaret ettik.

Kategori Ana Sınıfları

Müze Yükselende Canlanıyor proje kapsamında Anasınıfları olarak Evrensel Değerler müzesinin 2.aşamasını gerçekleştirdik .Bu bölümde böcekler , ekoloji , vahşi yaşam alanlarını keşfettik , eğlenceli zaman geçirdik .

Kategori Ana Sınıfları

Anasınıfları olarak okulumuzda başlattığımız “Ziller Geri Dönüşüm İçin Çalıyor” projesi kapsamında çocuklarımıza;

• Doğa ve çevreyi koruma bilinci kazandırmak,
  • Her atığın çöp olmadığının farkına varmalarını sağlamak,
  • Geri dönüşüm sayesinde israfı önlemek gibi birçok kazanım kazandırmak ve farkındalıklarının artmasını hedeflemek.

Okul-aile işbirliği içinde yürüttüğümüz projemize vermiş olduğunuz destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz.

Pazartesi, 26 Şubat 2018 08:54

ANASINIF E PARMAK İZİ DENEYİ

Öncelikle parmak izinin ne amaçla alındığını ne olduğunu ve ne işe yaradığını sohbet ederek öğrendik. Etkinliğimiz bittikten sonra ise; çalışmamızı inceledik ve herkesin parmak izinin farklı olduğunu gözlemledik.

Kategori Ana Sınıfları
Hayal dünyaları oldukça geniş olan, her şeyi merak edip soru soran anasınıfı öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine gezi düzenledik.Çocuklarımız etkileyici planetaryum ve uzay deneyimi yaşadılar. Dünya ve gezegenlere farklı bir açıdan bakıp, atölye çalışmasına katıldılar.

Kategori Ana Sınıfları

Ünitemiz olan ‘’Pets’’ konusunu pekiştirdikten sonra hayvanlar alemine girdik ve tıpkı onlar gibi taklitler yapıp ses çıkardık ve çok eğlendik.

We Acted out like animals in English class With Kindergarten E.

Kategori İngilizce

Sınıfımızda yaklaşan yeni yıl sebebi ile kartlar yaptık ve panolarımızı süsledik.

We prepared English New Year Corner in English lesson with Kindergarten E.

Salı, 19 Aralık 2017 14:30

AS/E YERLİ MALI HAFTASI

Anasınıfı E Yerli Malı Kutlaması Tutum,Yatırım ve Türk Malları haftasını kutlarken hem eğlendik hemde şiirler okuduk.Yerli malı kullanmanın öneminden bahsettik.Yerli malını temsil eden yiyecek ve içecekler getirerek afiyetle yedik.