Hayal dünyaları oldukça geniş olan, her şeyi merak edip soru soran anasınıfı öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine gezi düzenledik.Çocuklarımız etkileyici planetaryum ve uzay deneyimi yaşadılar. Dünya ve gezegenlere farklı bir açıdan bakıp, atölye çalışmasına katıldılar.

Kategori Ana Sınıfları

Ünitemiz olan ‘’Pets’’ konusunu pekiştirdikten sonra hayvanlar alemine girdik ve tıpkı onlar gibi taklitler yapıp ses çıkardık ve çok eğlendik.

We Acted out like animals in English class With Kindergarten E.

Kategori İngilizce

Sınıfımızda yaklaşan yeni yıl sebebi ile kartlar yaptık ve panolarımızı süsledik.

We prepared English New Year Corner in English lesson with Kindergarten E.

Salı, 19 Aralık 2017 14:30

AS/E YERLİ MALI HAFTASI

Anasınıfı E Yerli Malı Kutlaması Tutum,Yatırım ve Türk Malları haftasını kutlarken hem eğlendik hemde şiirler okuduk.Yerli malı kullanmanın öneminden bahsettik.Yerli malını temsil eden yiyecek ve içecekler getirerek afiyetle yedik.

Cuma, 15 Aralık 2017 14:29

AS/D - AS/E MÜZE GEZİSİ

Cuma, 08 Aralık 2017 09:53

ANASINIFI E MUTFAK ETKİNLİĞİ

Salı, 28 Kasım 2017 11:32

ANASINIFI/E MESLEKLER GÜNÜ

Öğrencilerimiz evde aileleriyle birlikte hazırladıkları meslekleri sınıfta arkadaşlarına tanıttılar.Tanıtırken hem çok eğlendiler hemde mesleklerin özelliklerini öğrendiler.

Perşembe, 09 Kasım 2017 11:08

KİNDERGARTEN E SKİLLS ENGLİSH LESSON

Children prepare cake with 6 candles on the skills English lesson, kindergarten E.