Pazartesi, 05 Şubat 2018 09:17

AS/D NEFİS MEYVE SUYU

Kategori Ana Sınıfları
Hayal dünyaları oldukça geniş olan, her şeyi merak edip soru soran anasınıfı öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine gezi düzenledik.Çocuklarımız etkileyici planetaryum ve uzay deneyimi yaşadılar. Dünya ve gezegenlere farklı bir açıdan bakıp, atölye çalışmasına katıldılar.

Pazartesi, 18 Aralık 2017 09:34

AS/D YERLİ MALI HAFTASI

Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını sınıfımızda kutladık. Yerli ürün kullanımının ve tutumlu olmanın öneminden konuştuk. Çocuklarımız ülkemizin barkod numarasını öğrendiler.

Cuma, 15 Aralık 2017 14:29

AS/D - AS/E MÜZE GEZİSİ

Salı, 28 Kasım 2017 10:21

ANASINIFI/D MESLEKLER GÜNÜ

Çocuklarımız,Kasım ayında yer verdiğimiz, öğretmen, polis, doktor, hemşire mesleklerinden birini seçtiler. Okula getirdikleri aksesuarlarla bilgi paylaşımı yaptılar. Drama yoluyla da öğrendiklerini pekiştirdiler.

Perşembe, 09 Kasım 2017 11:03

KİNDERGARTEN D ON THE SKİLLS LESSON.

We played Doll game with kindergarten D on the skills lesson.

Perşembe, 09 Kasım 2017 10:55

AS/D İNGİLİZCE DERSİNDE

Anasınıfı D ile birlikte İngilizce dersinde renkli zarımızı kullanarak Family Members konusunu pekistirdik. "This is my mom/dad/brother/sister/grandma/granpa." cümlesini tekrar ettik.

Pazartesi, 30 Ekim 2017 09:58

AS/D ÜFLEMEDEN BALON ŞİŞER Mİ?

Fen ve doğa etkinliğinde çocuklarımızın maya, şeker ve su kullanarak deney yapmalarına rehberlik ettik. Maya, şeker ve suyun birleşerek bir gaz oluşturduğunu ve balonu şişirdiğini çocuklarımız keyifle gözlemlediler.

Kategori Ana Sınıfları

anasinifi d ile birlikte ingilizce dersinde " How are you ? " sorusunu sorduk. Ve uygun emojileri kullanarak " I'm happy. I'm sad. I'm angry. I'm hungry. I'm tirsty." diyerek cevap verdik.