Perşembe, 19 Nisan 2018 09:27

AS/D MUTFAK ETKİNLİĞİ

Bu ay ki mutfak etkinliğinde çocuklarımız meyvelerden resimler oluşturdular ve afiyetle yediler.

Pazartesi, 09 Nisan 2018 14:51

AS/D İLE TENİS ÖĞRENİYORUZ

Kategori Beden Eğitimi

Geçmişimiz ile bugünümüz arasında bağlar kuran kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı Yükselen anasınıfları olarak Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevinde ziyaret ettik.

Kategori Ana Sınıfları

Müze Yükselende Canlanıyor proje kapsamında Anasınıfları olarak Evrensel Değerler müzesinin 2.aşamasını gerçekleştirdik .Bu bölümde böcekler , ekoloji , vahşi yaşam alanlarını keşfettik , eğlenceli zaman geçirdik .

Kategori Ana Sınıfları

Anasınıfları olarak okulumuzda başlattığımız “Ziller Geri Dönüşüm İçin Çalıyor” projesi kapsamında çocuklarımıza;

• Doğa ve çevreyi koruma bilinci kazandırmak,
  • Her atığın çöp olmadığının farkına varmalarını sağlamak,
  • Geri dönüşüm sayesinde israfı önlemek gibi birçok kazanım kazandırmak ve farkındalıklarının artmasını hedeflemek.

Okul-aile işbirliği içinde yürüttüğümüz projemize vermiş olduğunuz destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz.

Perşembe, 22 Şubat 2018 11:08

MUTFAK ETKİNLİĞİ AS/D

Çocuklarımız bu ay ki mutfak etkinliğinde nefis bir pasta yapıp afiyetle yediler.

Pazartesi, 05 Şubat 2018 09:17

AS/D NEFİS MEYVE SUYU

Kategori Ana Sınıfları
Hayal dünyaları oldukça geniş olan, her şeyi merak edip soru soran anasınıfı öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine gezi düzenledik.Çocuklarımız etkileyici planetaryum ve uzay deneyimi yaşadılar. Dünya ve gezegenlere farklı bir açıdan bakıp, atölye çalışmasına katıldılar.

Pazartesi, 18 Aralık 2017 09:34

AS/D YERLİ MALI HAFTASI

Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını sınıfımızda kutladık. Yerli ürün kullanımının ve tutumlu olmanın öneminden konuştuk. Çocuklarımız ülkemizin barkod numarasını öğrendiler.

Cuma, 15 Aralık 2017 14:29

AS/D - AS/E MÜZE GEZİSİ