Perşembe, 03 Mayıs 2018 09:21

AS/C GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

.

Geri Dönüşüm projesi kapsamında bizde kendi saksılarımızı oluşturup çiçeklerimizi diktik.

Pazartesi, 30 Nisan 2018 09:08

AS/C MUTFAK ETKİNLİĞİ MEYVE SÜSLEME

Geçmişimiz ile bugünümüz arasında bağlar kuran kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı Yükselen anasınıfları olarak Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevinde ziyaret ettik.

Kategori Ana Sınıfları

Müze Yükselende Canlanıyor proje kapsamında Anasınıfları olarak Evrensel Değerler müzesinin 2.aşamasını gerçekleştirdik .Bu bölümde böcekler , ekoloji , vahşi yaşam alanlarını keşfettik , eğlenceli zaman geçirdik .

Kategori Ana Sınıfları

Anasınıfları olarak okulumuzda başlattığımız “Ziller Geri Dönüşüm İçin Çalıyor” projesi kapsamında çocuklarımıza;

• Doğa ve çevreyi koruma bilinci kazandırmak,
  • Her atığın çöp olmadığının farkına varmalarını sağlamak,
  • Geri dönüşüm sayesinde israfı önlemek gibi birçok kazanım kazandırmak ve farkındalıklarının artmasını hedeflemek.

Okul-aile işbirliği içinde yürüttüğümüz projemize vermiş olduğunuz destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz.

Perşembe, 01 Mart 2018 10:17

MUTFAK ETKİNLİĞİ AS/C

Bu ay mutfak etkinliğinde pudingli tatlı yaptık ve afiyetle yedik.

Cuma, 19 Ocak 2018 12:14

AS/C

Kategori Ana Sınıfları
Hayal dünyaları oldukça geniş olan, her şeyi merak edip soru soran anasınıfı öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine gezi düzenledik.Çocuklarımız etkileyici planetaryum ve uzay deneyimi yaşadılar. Dünya ve gezegenlere farklı bir açıdan bakıp, atölye çalışmasına katıldılar.

Kategori Ana Sınıfları

Konumuz olan ‘’Food’’ Ünitesi kapsamında okulumuzun mutfağına giderek çok lezzetli kekler yapıp, afiyetle yedik.

We Prepared delicious Cupcakes in the English lesson with Kindergarten C.

Kategori İngilizce

"Yerli Malı Yurdun Malı Her Türk Onu Kullanmalı" diyerek sınıfımızda yerli malı haftasını kutladık. Siz değerli velilerimin desteği ile çok keyifli bir etkinlik oldu.