Anasınıfı öğrencilerimiz akşam sefası ve gelin tacı isimli çiçek tohumlarını ektiler. Heyecanla bitkilerin büyümesini bekliyorlar.

Anasınıfı öğrencilerimiz Ekim ayı fen etkinliği kapsamında "kışa hazırlık için turşu kurma çalışması" gerçekleştirdiler. Etkinlik sayesinde, sebzeleri tanıdılar, el becerilerini geliştirdiler, turşunun oluşum aşamalarını gözlemleyerek, yaparak yaşarak öğrendiler. Neşe içinde etkinliğini tamamlayan öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu.

Kategori Ana Sınıfları

Sonbahar mevsimi geldiyse kışa hazırlıklar başlamalı. Bizde sınıfımızda kışa hazırlık olarak neler yapılır sohbet ettikten sonra  turşumuzu kurup olmasını gözlemlemeye başladık.

Kategori Ana Sınıfları

Anasiniflari olarak Sonbahar mevsimi konusuna paralel olarak Altınköy Açık Hava Müzesine gezi düzenledik.Çocuklarimizda köy yaşantısıyla ilgili farkındalık yaratıp, sonbahar mevsiminde  doğada meydana gelen  değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulduk. Çok eğlenceli ve bilgi dolu bir gezi oldu.

Kategori Ana Sınıfları

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sınıfımızda yaptığımız etkinliklerle yardıma muhtaç ve nesli tükenmekte olan hayvanların korunması için neler yapmalıyız ? Sorusunun yanıtını aradık.

Kategori Ana Sınıfları

Sınıflarımızda  hayvanları koruma konusunu işledikten sonra çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve küçük dostlarımızın da korunmaya ihtiyaçlarının olduğunu anlayabilmeleri için; çocuklarımızdan ve velilerimizden sokak hayvanlarına yemek, su, mama vermelerini ve fotoğraflandırmalarını istedik. Fotoğraflarla hayvanları korumanın  önemi hakkında sohbet edip, afiş hazırlayarak konumuzu pekiştirdik.

Kategori Ana Sınıfları

Sayılarla bütünleştirerek renkleri öğreniyoruz. Her rakam bir rengi temsil etmektedir. Kırmızı renkle başlayarak uygulanan çalışma kağıdı dikkat gerektirmesine rağmen oldukça başarılı ve özenle tamamladı.

Perşembe, 20 Eylül 2018 15:50

DOĞUKENT ANASINIFI C DERS PROGRAMI

ANASINIFI C [MERVE KOÇ]
GÜNLER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA
1. Ders
08.45  09.25
İNG (M) MATEMATİK İNG (M) OKUMA Y.H. İNG (M)
2. Ders
9.38  10.18
İNG (M) TÜRKÇE TÜRKÇE SERBEST Z.E. İNG (M)
3. Ders
10.31  11.11
GÖRSEL S. İNG (S) BEDEN E. İNG (M) İNG (S)
4. Ders
11.24  12.04
BEDEN EĞİTİMİ İNG (S) MATEMATİK TÜRKÇE İNG (S)
5.Ders
12.48  13.28
SANAT ET. SERBEST Z.E. OKUMA Y.H. OKUMA Y.H. SERBEST Z.E.
6.Ders
13.41 14.21
SERBEST Z.E. MÜZİK İNG (M) İNG (M) SATRANÇ
7.Ders
14.34  15.14
MATEMATİK SANAT ETK. BİLİŞİM T. MATEMATİK OKUMA Y.H.
8.Ders
15.27  16.07
TÜRKÇE AKIL OYUNLARI SERBEST Z.E. FEN VE DOĞA E. SANAT ETK.
Etüt
16.20  17.00