Anasınıfı öğrencilerimiz Ekim ayı fen etkinliği kapsamında "kışa hazırlık için turşu kurma çalışması" gerçekleştirdiler. Etkinlik sayesinde, sebzeleri tanıdılar, el becerilerini geliştirdiler, turşunun oluşum aşamalarını gözlemleyerek, yaparak yaşarak öğrendiler. Neşe içinde etkinliğini tamamlayan öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu.

Kategori Ana Sınıfları

Fen ve doğa dersinde kışa hazırlık olarak turşumuzu kurduk.Turşumuzun hazır hale gelmesini gözlemleyip,kendi ellerimizle kurduğumuz turşumuzu yemeyi sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

Kategori Ana Sınıfları

Anasiniflari olarak Sonbahar mevsimi konusuna paralel olarak Altınköy Açık Hava Müzesine gezi düzenledik.Çocuklarimizda köy yaşantısıyla ilgili farkındalık yaratıp, sonbahar mevsiminde  doğada meydana gelen  değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulduk. Çok eğlenceli ve bilgi dolu bir gezi oldu.

Kategori Ana Sınıfları

4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde bahçemizdeki hayvan dostlarımızla vakit geçirdik.

Kategori Ana Sınıfları

Sınıflarımızda  hayvanları koruma konusunu işledikten sonra çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve küçük dostlarımızın da korunmaya ihtiyaçlarının olduğunu anlayabilmeleri için; çocuklarımızdan ve velilerimizden sokak hayvanlarına yemek, su, mama vermelerini ve fotoğraflandırmalarını istedik. Fotoğraflarla hayvanları korumanın  önemi hakkında sohbet edip, afiş hazırlayarak konumuzu pekiştirdik.

İngilizce dersinde geçtiğimiz hafta hayvanlar ünitesini işledik. Ünite sonunda kendi tavşanlarımızı çizdik.

Kategori İngilizce

Çocuklarımızdan resmin içinde gizlenen nesneleri bulmalarını istedik. Heyecenla ve dikkatle etkinliği tamamladılar.