Geçmişimiz ile bugünümüz arasında bağlar kuran kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı Yükselen anasınıfları olarak Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevinde ziyaret ettik.

Kategori Ana Sınıfları

Müze Yükselende Canlanıyor proje kapsamında Anasınıfları olarak Evrensel Değerler müzesinin 2.aşamasını gerçekleştirdik .Bu bölümde böcekler , ekoloji , vahşi yaşam alanlarını keşfettik , eğlenceli zaman geçirdik .

Kategori Ana Sınıfları

Anasınıfları olarak okulumuzda başlattığımız “Ziller Geri Dönüşüm İçin Çalıyor” projesi kapsamında çocuklarımıza;

• Doğa ve çevreyi koruma bilinci kazandırmak,
  • Her atığın çöp olmadığının farkına varmalarını sağlamak,
  • Geri dönüşüm sayesinde israfı önlemek gibi birçok kazanım kazandırmak ve farkındalıklarının artmasını hedeflemek.

Okul-aile işbirliği içinde yürüttüğümüz projemize vermiş olduğunuz destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz.

Çarşamba, 07 Şubat 2018 14:58

AS/B C VİTAMİNİ ETKİNLİĞİ

Kategori Ana Sınıfları
Hayal dünyaları oldukça geniş olan, her şeyi merak edip soru soran anasınıfı öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine gezi düzenledik.Çocuklarımız etkileyici planetaryum ve uzay deneyimi yaşadılar. Dünya ve gezegenlere farklı bir açıdan bakıp, atölye çalışmasına katıldılar.

Kategori Ana Sınıfları

Anasınıfı b yerli malı haftası kutluyor hem öğreniyor hemde eğlenceli zaman geçiriyor.