Anasınıfı B bugün İngilizce açık sınıf projelerini gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz İngilizce dersi içerisinde yaptıklarını velilerimizin gözü önünde de sergiledi. İngilizce şarkılar söyleyen, canlandırmalar yapan ve oyunlar oynayan öğrenciler izleyenleri adeta büyüledi.

Kategori İngilizce

Asb meslekler konusunu işleyerek meslekler atölyesinde hem eğlendi hemde öğrenerek güzel vakit geçirdi

Kategori Ana Sınıfları
Anasınıfı cocuklarımızın hazırladığı sınıf günü gösterileri büyük bir heyecanla tamamlanmış oldu. Sınıf gününde dramalar, dans gösterileri, şiir ve oratoryo çalışmaları, slayt ve video gösterimleri yapıldı. Çocuklarımız özgüvenlerini geliştirmiş ve dikkatlerini hiç bozmadan akışa uygun olarak gösterilerini sergileme fırsatı bulmus oldular.

Anasınıfı B Kütüphaneler haftası sebebiyle Cemil Meriç İlçe Halk kütüphanesine gezi düzenledi kitap okuma etkinliği ve hazırlanan aktiviteye katıldı.

Kategori Ana Sınıfları
Okulumuzun gezisi kapsamında gittiğimiz tiyatro olan "Papağan Kaçtı" oyununu çocuklarımız heyecan ve büyük bir merakla izlediler. Tiyatronun konusu ise, Armağan, Rüstem dede ve Gül nine ile yaşayan bir papağandır. Armağan, her gün bir öncekine benzeyen hayatından çok sıkılınca, Sarı Karga'nın da kandırmasıyla evden kaçar. Sarı Karga, Armağan'dan boşalan yere yerleşmek için türlü numaralar yapar. Bu arada Armağan, sokaklarda pek çok zorluk ve olay yaşamaktadır. Tiyatro izleme keyfine varan çocuklarımız eğlenceli anlar yaşadılar.

Çocuklarımızın eski yaşam zamanlarını kronolojik olarak görmesini hedefleyen gezimizde çok heyecanlı zamanlar geçirdik. Fosil kalıntılar, dinozor kemikleri, hayvanların doğal yaşam alanları ve ilk insanların hayat biçimlerini inceleyerek görmek öğrenme oluşması için çok olumlu temel oluşturmuş oldu.

Anasını B peynirli ekmeklere hayal gücünü katarak şekiller yapıp afiyetle yediler.

Perşembe, 14 Şubat 2019 14:15

DOĞUKENT YERLEŞKESİ İNGİLİZCE DERSİ