Meslekler konusunu işledikten sonra Job Kids Meslek Atölyesine giderek hayal ettiğimiz mesleklerin etkinliklerini yaparak keyifli zaman geçirdik.

Kategori Ana Sınıfları

Bu ay ki “Ekmek Projesi” kapsamında Afiyet Ekmek Fırınına giderek ekmek yapılırken hangi aşamalardan geçtiğini,soframıza nasıl geldiğini yerinde görerek öğrendik.

Kategori Ana Sınıfları

Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerine dikkat çekmek amacıyla C vitamini şenliği düzenledik.Minik şefler kendi hazırladıkları portakal sularını afiyetle içtiler.

Kategori Ana Sınıfları
Anasınıfı cocuklarımızın hazırladığı sınıf günü gösterileri büyük bir heyecanla tamamlanmış oldu. Sınıf gününde dramalar, dans gösterileri, şiir ve oratoryo çalışmaları, slayt ve video gösterimleri yapıldı. Çocuklarımız özgüvenlerini geliştirmiş ve dikkatlerini hiç bozmadan akışa uygun olarak gösterilerini sergileme fırsatı bulmus oldular.

Dünya Kütüphaneler Haftası kapsamında Cemil Meriç Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ettik.Meraklı bakışlarla kütüphaneyi gezen minik öğrencilere hikaye kitabı okunarak, kütüphanenin önemi, kütüphanede uyulması gereken kurallar anlatıldı.Sınıfımızda da kendi ellerimizle birbirinden güzel ayraçlar hazırlayarak ailelerimize hediye ettik.

Kategori Ana Sınıfları
Okulumuzun gezisi kapsamında gittiğimiz tiyatro olan "Papağan Kaçtı" oyununu çocuklarımız heyecan ve büyük bir merakla izlediler. Tiyatronun konusu ise, Armağan, Rüstem dede ve Gül nine ile yaşayan bir papağandır. Armağan, her gün bir öncekine benzeyen hayatından çok sıkılınca, Sarı Karga'nın da kandırmasıyla evden kaçar. Sarı Karga, Armağan'dan boşalan yere yerleşmek için türlü numaralar yapar. Bu arada Armağan, sokaklarda pek çok zorluk ve olay yaşamaktadır. Tiyatro izleme keyfine varan çocuklarımız eğlenceli anlar yaşadılar.

Evrensel Değerler Çocuk Müzesinde, sevgi-pinokyo -doğruluk-veterinerlik alanlarında keyifli bir eğitim gerçekleştirdik.

Kategori Ana Sınıfları

Çocuklarımızın eski yaşam zamanlarını kronolojik olarak görmesini hedefleyen gezimizde çok heyecanlı zamanlar geçirdik. Fosil kalıntılar, dinozor kemikleri, hayvanların doğal yaşam alanları ve ilk insanların hayat biçimlerini inceleyerek görmek öğrenme oluşması için çok olumlu temel oluşturmuş oldu.