Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/yukselenkoleji/ilkokul/images/etkinlikler/2017-2018/3.snf/3b/mtf

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/3.snf/3b/mtf
Perşembe, 07 Aralık 2017 09:04

YÜKSELEN DE YENİLİKLER, DUVARLARDA HABERLER

(1 Oyla)
Okulumuzda geleceğin gazetecileri ilk haber hazırlama deneyimlerini dev birer gazeteye dönüştüren okul duvarlarında icraa etmeye başladılar. İngilizce olarak hazırlanan haberlerde kendilerini İngilizce ifade edebilme yeteneklerini arttırmaya hazırlanıyorlar.
News at Yükselen , News on the Walls
At our school, the journalists of the future have started to state themselves by writing English news on the walls of the school newspaper provided for them. They are getting ready to express their experiences in English.

Okunma 339 defa Son Düzenlenme Perşembe, 07 Aralık 2017 16:33