Ders Programları&Zaman Çizelgesi

Rehberlik

• icon DOĞUKENT KAMPÜSÜ REHBERLİK SORUMLULUK ALMA PROJESİ
  • PURSAKLAR KAMPÜSÜ ''ANLAŞMAZLIK ÇÖZÜMÜ VE AKRAN ARABULUCULUK'' PROGRAMI

Okulumuzda, ilkokul öğrencilerimizin okul sorumluluklarını tanımaları ve yerine getirmeleri için çaba göstermeleri, öz disiplin sağlayarak özgüvenlerinin artırılması, takım çalışmalarına alışmaları ve davranışlarının sonuçlarının farkında olmaları amacıyla “Sorumluluk Geliştirme Projesi” çalışması başlatılmıştır. Yükselen ilkokulunda öğrencilerimiz sorumluluklarını yerine getiriyor.

Daha Fazla
Okulumuzda, öğrencilerin yaşadıkları uyuşmazlıkların çözümünde etkili olan ''Anlaşmazlık Çözümü ve Akran Arabuluculuk'' programı yürütülmektedir. Bu program sayesinde öğrenciler kendi yaşadıkları uyumsuzlukları çözmede daha fazla sorumluluk alırlar. Ve bu sayede öğrencilerimizde empati kurma, çatışma çözme, iletişim, eleştirel düşünme , etkin dinleme ve konuşma becerileri gelişir.

Daha Fazla

Kuruluş Öyküsü

Diş hekimi olan Gülsen ve Mehmet Yüksel her ana baba gibi evlatlarının iyi bir eğitim almasını istedikleri için kızları Başak okul yaşına geldiğinde okul aramaya başlarlar. Başak'ı Ankara'nın gözde bilinen kolejlerinden birine verirler fakat büyük meblağlar ödemelerine rağmen beklentilerine bir türlü cevap bulamazlar.

Veli Görüşleri

Velilerimizin Okulumuz Hakkında Görüşleri